U13

Hétvégén a D csoportban szereplő csapatnak volt mérkőzése az Eötvös SE ellen.
4:0 arányban megnyertük a mérkőzést, góljainkat Giesz Bálint, Szeljak Bálint, Balog Áron és Réti-Kovács Marcell szerezte.
Ellenfelünk egy igen agresszív csapat volt, s bár a mérkőzést végig kézben tartottuk a második félidő elején voltak meleg pillanatok a kapunk előtt. Félidei egy gólos vezetésünk után a második játékrész elején az ellenfelünk nagy erőket mozgósított az egyenlítés érdekében. A fordulópont talán az volt amikor Németi Milán megfogta az ellenünk könnyű szívvel megítélt büntetőt (egyébként Milán az egész meccsen kiválóan védett).
Nem sokkal ezután emberelőnybe kerültünk és ezzel el is dőlt a mérkőzés.
Már egyenlő létszámnál is voltak labdarúgásra emlékeztető villanások, de létszám előnyben igen formás támadásokat vezettünk. Németi Milánon kívül talán akit kiemelnék Krisz és Sója.
Gratulálok a fiúknak!     2023.03.25.

Felnőtt

Tabahon SE 2-3 BMC
Felnőtt csapatunk a listavezető Tabahon SE otthonába látogatott vasárnap.
Az előző két forduló gyenge teljesítménye miatt, szakmai stábunk átszervezte együttesünket. Csak a fiataloknak szavaztak bizalmat, azzal az útravalóval, hogy ideje megtanulni a férfias játékot. Ennek szellemében léptünk pályára, s bár a mérkőzés elején egy egyéni hiba miatt tizenegyesből ellenfelünk szerzett vezetést, mégis végig kezünkben tartottuk az irányítást (1-0). A 21. percben Puskás Bendegúz kiugrott az elmélázó védők között, s bár lövését a kapus hárította, a hozzá visszapattanó és általa lekészített labdából Vitéz Barnabás betalált (1-1). Több támadást vezettünk ellenfelünknél, de sajnos a helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani, ezért döntetlen maradt a félidei állás.
A 2. félidőben cserékkel próbáltuk frissíteni a szervezetten játszó és sokat futó csapatunkat és ez meg is hozta eredményét. A sérülésből visszatérő Varga Bendegúz, aki az 54. percben állt be, a 62. percben egy bal lábas csavarással megszerezte a vezetést (1-2). Sajnos ez a mozdulat a sérülése kiújulását eredményezte, így rendhagyó módon a gólöröme az volt, hogy cserét kért. A gól után ellenfelünk próbált támadásokat kezdeményezni, de annyira szervezettek voltunk, hogy ez helyzetekben nem mutatkozott meg. Sőt, Hetyei András indításából Puskás Bendegúz a 88. percben egy szép emeléssel megduplázta előnyünket (1-3). Bár a 91. percben egy újabb tizenegyessel szépített ellenfelünk, ez már csak a végeredmény kozmetikázására volt elegendő (2-3).
Gratulálunka fiúknak a hősies győzelemhez, és külön Kerekes Dániel remek teljesítményéhez!2023.03.19.

U11

Szombaton megkezdődtek a Bozsik tornák tavaszi fordulói. U11-es korosztályunkból sokan hiányoztak, ezért "csak" két csapattal indultunk.
Az első mérkőzéseken mindkét csapatunknál bizonytalanságot tapasztaltunk, ez mind a döntésekben, mind az eredményben megmutatkozott. Az idő előrehaladtával egyre javultak a teljesítmények és szép akciókat, remek labdaszerzéseket láttunk. Erre a játékra már lehet építeni a jövőben.
Csapataink legjobbjai, a rendkívül agilis Polgári Marci (Marcelinho) és a tornán többször eredményes Kis Marci lettek. 2023.03.18.

Felnőtt

BAK Kőbányai Egyetértés 2-1 BMC
Múlt héten az egyik legnehezebb feladat, a "kötelező győzelem" terhe nyomta csapatunk vállát. Úgy gondoltuk, hogy játéktudásunknak és csapatunk összeállításának köszönhetően, mindenképpen esélyesként lépünk pályára.
Az első pillanattól kezdve kezünkbe vettük a mérkőzés irányítását. Szépen járattuk a labdát, de az utolsó passzoknál rendre rossz döntések születtek. A félidő utolsó percében még így is megszerezhettük volna a vezetést, hiszen Puskás Bendegúz egyedül vezethette kapura a labdát, de sajnos célt tévesztett. A második félidőben, a támadásban hozott rengeteg gyenge döntés elbizonytalanította csapatunkat, és egy védelmi fegyelmezetlenség után, ellenfelünk megszerezte a vezetést (1-0). Próbáltuk cserékkel felfrissíteni az egyre görcsösebbé váló játékunkat, aminek eredményeképpen, a pályára lépő Fóti Balázs, első labdaérintésével egyenlített (1-1).
Ekkor megint nagy nyomás alá helyeztük ellenfelünk kapuját, ezzel kétségbeesett védekezésre kényszerítve őket. Sajnos azonban, ahogy az egész mérkőzésen, úgy most is a kialakult helyzeteket sorra elhibáztuk. Vesszőfutásunk az utolsó percben teljesedett ki, amikor ellenfelünk egy ártalmatlan szituációból a győztes gólt is megszerezte (2-1).
Rendet kell tenni csapatunk házatáján, mert az első két fordulóban megszerzett 1 pont, kevés lesz céljaink eléréséhez. Jó lenne kilábalni ebből a hullámvölgyből, mert hétvégén a listavezetőhöz látogatunk!
2023.03.16.

U13

Hétvégén elkezdődött a bajnokság és mindkét csapatunk játszott mérkőzést.
Általánosságban annyit, az ősz végi szerepléshez képest valami elveszett a csapatban. A sok gyakorlás ellenére sajnos játékban nagyon gyenge teljesítmény nyújtunk, kevés a labda nélküli futás, kevés a tudatos passzolás, nem vagyunk elég agresszívak, viszont cserébe rengeteg az egyénieskedés, a kapkodás, a grund foci.
A C csoportban lévő csapat az ASI csapatával játszott és 7:2 arányú vereséget szenvedett. Góljainkat Vizsolyi Beni és Giesz Bálint rúgta.
A mérkőzés alapján nem túlzó a gólkülönbség, semmilyen tekintetben nem tudtuk felvenni a versenyt az ellenféllel. Akit ki lehet emelni talán Oszi aki az utolsó percektől eltekintve végig magabiztos volt.
A D csoportban játszó csapat az MLTC csapatával került szembe és 1:1-es döntetlent játszott. Gólunkat Balog Áron rúgta. Csapatunk itt sem tudta a várt teljesítményt nyújtani, viszont a játékosok küzdőszelleme átsegítette a társulatot a nehezebb időszakokon. Sajnos a tudatosság itt is kevés szerepet játszott a játékunkban. 
Aki kiemelhető az Gondos Norbi aki fantasztikusan teljesített a kapuban.

2023.03.11

Felnőtt

BMC 2-2 Városgazda
Felnőtt csapatunk hétvégén, a tavaszi szezon nyitó fordulójában a Városgazda együttese ellen lépett pályára. Ellenfelünk 2 pontra volt tőlünk, tehát ez a mérkőzés rangadónak számított.
A találkozó elejét a tapogatózó mezőnyjáték jellemezte. Érezni lehetett, hogy játékerőben fölényben voltunk, de ez ekkor még gólhelyzetekben nem mutatkozott meg. A félidő közepén ártalmatlan, oldalsó szabadrúgást követően, egy egyéni hiba következtében, ellenfelünk vezetést szerzett. A félidőben is 0-1 volt az eredmény. 
A második félidő elejét ugyan megint egy szerencsétlen kapott góllal kezdtük (0-2), de együttesünk nem omlott össze. 
Két perc múlva szépítettünk, majd rá pár percre egyenlítettünk (2-2). Remekül mutatkozott be, a télen csapatunkhoz szerződött Puskás Bendegúz, hiszen mindkét gólunk az ő nevéhez fűződik, ezzel igazolva gólérzékenységét.
Ezután még jobban átvettük a játék irányítását, de sem a szerencse, sem a rendkívül indiszponált játékvezető nem segítette győzelmi törekvéseinket. Tíz perccel a mérkőzés vége előtt, Rapaport András a kiállítás sorsára jutott. 
Így már inkább az eredmény megtartása volt a célunk, ami sikerült is.
Mivel riválisaink is botlottak, még mindig élnek bajnoki esélyeink. Bízunk a jobb folytatásban.

U11

Múlt vasárnap U11-es csapatunk is befejezte a futsal bajnokságot.
Már az is nagy eredménynek számított, hogy csapatunk a felsőházba jutott, és teljesítményünkkel bebizonyítottuk, hogy megérdemelten ott a helyünk.
Az utolsó fordulóban betegségek következtében csak 5 játékos állt játékra készen. A Hegedűs Samu, Orbán Roli, Ónodi Muki, Farkas Domi, Mészáros Marci fémjelezte csapat, csere nélkül játszott végig három mérkőzést. Ez már önmagában, a 90' tiszta játékidő miatt, lehetetlen vállalkozásnak tűnt.
Az első mérkőzésen a még kissé álmos csapatunk 4-0-ás vereséget szenvedett a Veresegyház csapatától, de már itt is hősies erényeket csillogtatott. A második meccsen a Viadukt Biatorbágy csapata ellen játszottunk, amely már bizonyította, hogy ennek a bajnokságnak az egyik legjobbja. Most az akaratban, összetartásban kiemelkedő BMC lépett pályára, és Mészáros Marci két góljával 3 perccel a vége előtt még vezettünk. Az ellenfelünk végül egyenlített, így 2-2 lett a végeredmény.
A már erejével teljesen elkészült csapatunk sírva jött le a pályáról, mind a fáradtság, mind a csalódottság miatt.
Ezután pihenés nélkül kellett volna bemennünk a 3. mérkőzésre, ezzel az elcsigázott, bár hatalmas szívvel játszó csapattal. 
Az is felmerült bennem, hogy nem engedem pályára a fiúkat, mert sem egészségileg, sem sportszakmailag nem volt indokolt. De ők beleálltak ebbe a kihívásba is, és hősies hozzáállásuknak köszönhetően, bebizonyították, hogy sokkal jobb csapat vagyunk, a nagy múltú, két cseresorral felálló Vácnál. Szervezetten, hatékonyan és gólerősen játszottunk. Mészáros Marci és Farkas Domi góljaival az első félidő végén 2-1-re vezettünk. Majd a második félidő elején ellenfelünk egyenlített, utána pedig egy vitatható szabadrúgással a vezetést is megszerezte. Az ekkorra már térdükön járó játékosaink mindent megtettek az egyenlítés érdekében, beszorították ellenfelüket, de sajnos egyik helyzetünket sem tudtuk gólra váltani. Edzőként én még nem láttam ilyen szívvel játszó BMC-t, s bár katartikus élménnyel gazdagodtunk, játékosaink mégis vigasztalásra szorultak.
Nagyon büszke vagyok rájuk!
A bajnokság felsőházában a 6. helyen végeztünk, Mészáros Marci pedig 7 góllal, 2. lett a góllövő listán.
2023.02.26

U13

Szombaton az U13-as futsal csapat lejátszotta utolsó mérkőzéseit, az első két helyezett ellen.
Teljesítményünk egy Rejtő Jenő könyv címe is lehetett volna:
A Kétarcú Csapat
Első meccsünket az ellen a Hidegkút SC ellen játszottuk akinek edzője az előző meccsen megjegyezte "végre egy jó meccset játszottunk".0:8 volt a szombati eredmény, keveset futottunk, nem küzdöttünk, párharcot nem nyertünk,igazából nem volt olyan történés a pályán amiben jobban néztünk volna ki vagy legalább megközelítettük volna ellenfelünket.
Ezek után játszottunk a Göd SE futsal csapata ellen. Egy az utolsó percig küzdő, csúszó-mászó, mindenbe bele vetődő, veszélyesen kontrázó csapat voltunk akiket egy percig sem zavart, hogy vezet az ellenfél. A vége 1:5 lett de azt gondolom ez senkit nem érdekel, ráadásul a teljes futsal évad legszebb gólját lőtte Giesz Bálint aki kapusként egy egészpályás íveléssel vette be az ellenfél kapuját.
A felsőházban végül a 8. helyen végeztünk. Gratuláloka srácoknak!
A csapatképről sajnos Németi Milán és Króneisz Vili hiányzik. 2023.02.25.

U13

Vasárnap futsal csapatunk három mérkőzésen vett részt.
A hajnali keléshez képest a fiúk remekül szerepeltek és fantasztikusak voltak a pályán.
Az első mérkőzésen igaz 8:2 arányban kaptunk ki az RKSK ellen de aki látta az előző mérkőzést (1:7) az tapasztalta a hatalmas különbséget.
Végig remekül játszottunk,a második félidő elején 2:3-nál helyzeteink voltak még a fordításhoz is de sajnos egy pár perces összeomlás alatt 3 gólt is kaptunk így elment a meccs. Góljainkat Szarka Ábel és Vizsolyi Beni szerezték.
Sok időnk nem volt keseregni hiszen rögtön pályára léptünk a Dunakanyar Régió UFC I. csapata ellen. Remek mérkőzést játszottunk, végig nagy odaadással és remekül fociztunk és 1:0 arányban győztünk.
Ha kicsit rámenősebbek vagyunk több góllal is nyerhettünk volna. Gólunkat Vizsolyi Beni szerezte.
Az utolsó mérkőzésen az UTE csapata ellen 5:1 arányban kaptunk ki de kiváló produkcióval rukkoltunk elő.
A mérkőzés elején helyzeteink voltak de sajnos a játékvezetők úgy gondolták a BMC csapatát nem lehet egyenrangúan kezelni a nagynevű UTE csapatával, gólunkat Giesz Bálint szerezte.
Úgyhogy szép volt fiúk!
2023.02.12.

U11

Csapatunk remek szereplésének köszönhetően bejutott a futsal I. osztályának felsőházába.
A hétről-hétre jól teljesítő csapatunk, most ismételten az UTE-val találkozott. Küzdelmes mérkőzésen, egy kicsit megszeppenve játszottunk. A játék képe alapján a 3-0-ás vereségünk igencsak túlzónak mondható.
A második mérkőzésen a GÖDI SE csapatával mérkőztünk meg, akik kifejezetten futsalos edzésmunkával és taktikával lépnek pályára. Nagy esélyesek a végső győzelemre. Ezért egy harcias, szervezett védekezésen alapuló taktikával léptünk pályára és ügyeltünk, hogy kontra akcióinkat lövéssel fejezzük be. Sajnos a 30. mp-ben ellenfelünk vezetést szerzett, ennek ellenére a gyerekek a taktikai utasításokat betartva folytatták tovább a játékot. Egy remek támadás végén Bakó Bence káprázatos átemelésével egyenlítettünk. Az önfeláldozó védekezésen túl, a kapuban Hegedűs Samu parádézott. Bár több esélyünk is volt a vezetés megszerzésére, 7 perccel a vége előtt, ellenfelünk betalált. Még ezután is hajtottunk az egyenlítésért, de ekkor is a kapu előtt pontatlanok voltunk. 20 mp-el a vége előtt, kitámadó csapatunk ismét kapott egy gólt, ezzel 3-1 lett a végeredmény. Az eredmény ellenére rendkívül büszke vagyok minden egyes játékosunkra.
Két hét múlva folytatjuk!
Hajrá BMC!

U13-U11

Szerdán U13-as csapatunk egy két U11-es játékossal megerősítve a Hidegkuti stadionban szurkolt az MTK ifi csapatának az Ajax elleni BL mérkőzésen.
A metsző hidegben is végig kitartottunk a csapat mellett, sajnos a továbbjutás nem sikerült a fiúknak.
Nagyon örömteli pillanat volt klubunk életében, hogy a partneregyesületek között feltűnt a BMC neve és logója.

U13

Ma elkezdtük menetelésünket a U13 futsal I osztály felsőházában.
Az első mérkőzésen a Dunaharaszti MTK ellen játszottunk és 3:0 arányban vereséget szenvedtünk. Az eredmény nem tükrözi a mérkőzést, végig jól és harcosan játszottunk. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki amit nem tudtunk gólra váltani, nem úgy mint ellenfelünk. De a három héttel ezelőtti 1:5-höz képest látható volt a fejlődés.
A második meccsünk a Tehetség SE ellen léptünk pályára és 3:2 arányban vesztettünk, góljainkat Szarka Ábel szerezte. Végig remekül játszottunk, vezetést is szereztünk de sajnos ellenfelünk még az első félidőben egyenlített. A második játékrészben sajnos két buta hiba után gólokat kaptunk, de volt bennünk tartás és szépítettünk. A fiúk nagy energiákat mozgósítottak az egyenlítés érdekében, rengeteg helyzetünk akadt de sajnos nem sikerült gólt lőni.
Gratulálok a srácoknak!

U13

U13-as csapatunk ma a Sugár fitnessben egy spinning összetartáson vett részt Csonga Kata vezetésével.
Remekül pörögtek a lábak és nagyon jól mozgott a csapat.
Köszönjük a lehetőséget!

U13

Hétvégén futsal csapatunk elindította az új évet. Szombaton három mérkőzést játszottunk a bajnokságban.
A Dunaharaszti MTK-vak kezdtünk és a vége 1:5 lett, gólunkat Vizsolyi Beni szerezte. Az első félidő kimondottan szoros volt, jól játszottunk de egy buta hiba után az ellenfél szerzett vezetést. Sajnos a második félidőt rosszul kezdtük és másfél perc alatt kaptunk kettőt. Ezután szépítettünk és jól játszva próbáltunk faragni a hátrányból de két kontrából újabb gólokat kaptunk.
A második meccsen a csoportot vezető Hidegkút SC ellen léptünk pályára és remekül játszottunk. Végig kiválóan védekeztünk és onnan veszélyes támadásokat vezettünk. Sajnos a végeredmény 1:2 lett, gólunkat Réti-Kovács Marcell szerezte. A remek játékot még az ellenfél edzője is elismerte.
A harmadik mérkőzésen az Érd VSE volt az ellenfelünk. A mérkőzést 2:0 arányba megnyertük, góljainkat Vizsolyi Beni és Réti-Kovács Marcell szerezte.
Sajnos ez a mérkőzés nem azt hozta amit szerettünk volna. Azt gondolom a fiúk sem így szerettek volna játszani, egy nyögvenyelős mérkőzés volt, amin igazából az ellenfél jobb volt nálunk.
Összességében remek volt a hétvége, gratulálok a srácoknak!
2023.01.14

BMC

Remek hangulatban telt az évzáró focidélután.
Reméljük, hogy ugyanilyen sikeres év lesz az előttünk álló, mint amilyet együtt búcsúztattunk! 
Jövőre veletek ugyanitt!        Hajrá BMC! 
2022.12.30

       Boldog Karácsonyt !

U13

Az utolsó edzés idén, kicsit másképp.
2022.12.15.


U13Tegnapi nap az U13 remek hangulatban megtartotta évzáróját.
Átadtuk az év színésze díjat, melyet a csapat szavazata alapján és az Ő nagy örömére Giesz Bálint érdemelt ki.

U13

U13-as csapatunk az év utolsó futsal mérkőzéseit játszott szombaton.
Az első összecsapást a Monori SE ellen nyertek a srácok 4:1 arányban, góljainkat Bálint, Ábel, Marcell és Vizsolyi Beni szerezték. Végig jobban játszottunk de csak a mérkőzés végén tudtuk teljesen egyértelművé tenni ki a jobb csapat.
A második meccsen a Kastélydombi SE ellen játszottuk és szoros találkozón nyertünk 3:2 arányban. Góljainkat Marcell. Ábel és Cser Beni szerezte.
Mind a két mérkőzésen nagy odaadással, a csapatért és egymásért küzdve sok helyzetet kialakítva játszottunk. 
Az előző évekhez képest remek kezdést produkáltunk a bajnokságban. 
Négy mérkőzés után ha jól számoltam a második helyen várjuk a januári folytatást.
Gratulálok a fiúknak!


Felnőtt

Városgazda-BMC  1:1
Felnőtt csapatunk az őszi szezon utolsó mérkőzésén, az élen telelés reményében lépett pályára. Betegségek és eltiltások miatt 13 játékossal utaztunk a XVIII. kerületbe.
A mérkőzést meddő mezőnyfölénnyel kezdtük, de egyik kapu előtt sem volt igazi veszély. Mégis a félidő közepe tájékán, egy labdaszerzés után, Varga Bendét indították, akit az ellenfél csak szabálytalanul tudott megállítani a tizenhatoson belül. A büntetőt sajnos nem tudtuk gólra váltani, mivel Rapaport András lövését a kapus hárította. 0-0
A második félidőben fáradni kezdtünk, ezért az ellenfél átvette az irányítást. Ennek ellenére egy szöglet után, Németh Attila fejesével vezetést szereztünk. (0-1) Próbáltuk őrizni az előnyt, és cserékkel frissíteni a csapatot, de sajnos a mérkőzés hajrájában tizenegyesből ellenfelünk egyenlített. (1-1) 
A hátralévő időben mindkét csapatnak voltak helyzetei, de gól már nem született.
Így 1 pont hátránnyal, a 2. helyen várjuk a tavaszi folytatást. 2022.12.10

U11

U11-es csapatunk hétvégén megkezdte a futsal bajnokságban való szereplését.
Az első mérkőzést a Viadukt SE Biatorbágy ellen játszottuk. Ez a bemutatkozó meccs nagyon küzdelmesre sikeredett. Hegedüs Samu végig magabiztosan védett és stabilitást adott csaptunknak. Szalay Marci pedig a kezdés után egy remek egyéni akcióból vezetést szerzett, és igazi kapitányként példát mutatva harcolta végig a mérkőzést. Ez a harcos viselkedés az egész csapatra átragadt. Bár ellenfelünk egyenlített, nagyon büszke voltam játékosainkra. 
A végeredmény 1-1 lett.
A másik mérkőzésen az Érdi VSE csapatával játszottunk, ahol szebbnél szebb akciókat vezettünk. Első gólunkat Szalay Marci, a másodikat Sebes Marci rúgta. Harmadik gólunk egy káprázatos akció után született. Orbán Roli labdaszerzése után Sebes Marcit szöktette, aki gyönyörűen adott középre, majd a labdát Farkas Domi a jobb alsó sarokba helyezte. 3-0 volt a félidő eredménye.
A második félidőre kapust cseréltünk, és Gyuricskó Soma is pályára lépett. Ebben a félidőben sok helyzetet kialakítottunk, de egyiket sem sikerült gólra váltani. Így a végeredmény maradt 3-0.
Gratulálunk a Hegedüs Samu, Bakó Bence, Mészáros Marci, Farkas Domi, Szalay Marci, Orbán Roli, Sebes Marci, Gyuricskó Soma alkotta csapatunknak, akik először játszottak futsal mérkőzésen.
2022.12.03.

U13

Hétvégén elég sűrű volt a programja.
Kék csapatunk lejátszotta utolsó bajnoki mérkőzését a Testvériség ellen,  
Egy kimondottan remek találkozó volt melynek 1:1-es döntetlen lett a vége, gólunkat Farkas Bence rúgta.
Az ellenfél nagyon gyors, agresszív focit játszott ami az első 5-10 percben elég sok problémát okozott és egy tizenegyesből meg is szerezték a vezetést. Azonban lassan átvettük a ritmust és mi is elkezdtünk focizni. 
Több veszélyes támadás után Gumicsont révén egyenlítettünk.
A második félidőben ugyanott folytatta a két csapat. A mérkőzés végére labdakihozatalban elbizonytalanodtunk így veszélyben volt az iksz de Dobner Gergőnek volt egy hatalmas védése ami meccsben tartott minket, sőt Farkas Laura ha nem ilyen megfontolt a győzelmet is meg szerezhette volna.
Sok jó teljesítmény volt de akit kiemelnék az Oszi aki remekül játszott balhátvédet.

Szombaton elindult a futsal bajnokság is.
Két mérkőzésünk játszottunk ami nem volt egyszerű mivel hat játékos délelőtt is szerepelt.
Sajnos ez a második meccsen meg is látszott.
Az első mérkőzésünk a Viadukt Se-Biatorbágy ellen játszottuk és 7:3 arányban jobbnak bizonyultak a srácok. Cser Beni 3,
Giesz Bálint és Réti-Kovács Marcell 2-2 gólt szerzett.
Ezen a meccsen még pörögtek a lábak remekül játszottunk, szép és gyors támadásink voltak.
A második mérkőzésen az RKSK csapatával játszottunk és 7:0 arányban vereséget szenvedtünk.
Sajnos itt már kijött a fáradtság, ráadásul ellenfelünk egy nagy gyors fizikailag erős csapat volt.
A fiúk mindent megtettek, végig küzdötték mind a találkozót.
2022.12.04

Felnőtt

BMC 4-2 Puebla FS TFC
A hétvégén csak felnőtt csapatunk lépett pályára. A múlt heti fontos rangadó után, újabb kiélezett mérkőzés várt együttesünkre.
Jól kezdtük a meccset, de nem sikerült komolyabb helyzetet kialakítani, bár csapatunk mezőnyfölényben játszott. A 25. percben egy védelmi hibát követően Beer György révén vezetést szereztünk. (1-0) Előnyünket az ellenfél két perc alatt kiegyenlítette. (1-1) Ezután ismételten kezünkbe vettük az irányítást, és Varga Bendegúz szenzációs, 50 méteres indítása után, Vitéz Barna megszerezte a vezetést. (2-1) Ezzel az állással vonultunk szünetre.
A második félidő elején, egy szöglet után, Németh Attila lekészítését Varjú Dani gólra váltotta. (3-1) A 60. percben egy szépségdíjas gólt követően, 3-2-re zárkózott fel a vendégcsapat. Az addig is feszült hangulatú mérkőzés 70. percében, Czakó Bencét 2. sárga lappal a játékvezető kiállította. Így emberhátrányban nehéz 20 perc várt ránk. Ennek ellenére a 86. percben, a csereként pályára lépő, alig tizenhét éves Czakó Csenger megszerezte élete és BMC-s pályafutása első bajnoki gólját. Ezzel beállítva a 4-2-es végeredményt.
Jövő héten az idei utolsó fordulóban, a szintén bajnokesélyes Városgazda otthonába látogatunk. A tét, az őszi szezon első
helye. 2022.11.27

U13

U13 csapataink a hétvégén újra pályára léptek.
A kék csapat játszott előbb az Ikarus csapata ellen és 0:1-ről fordítva, 3:1 arányban bizonyult jobbnak. Mindhárom gólunkat Giesz Bálint szerezte, ami azt gondolom önmagáért beszél, de ezen a mérkőzésen az egész csapat ki tett magáért. Jól játszottunk, sok helyzetünk volt és remekül küzdöttünk. Főleg a második félidőben remek csapat benyomását keltettük.
Ha ki kéne emelnem valakiket talán Bence aki másik poszton játszott de kiválóan végezte munkáját, Marcell akit még ennyire összeszedetten nem láttam játszani illetve Laura akit a második félidőben egyszerűen nem tudtak tartani, de igazából bárkit írhattam volna annyi jó teljesítmény volt.
A sárga csapat már metsző hidegben lépett pályára egy hallatlan magabiztos Issimo SE ellen. A végeredmény 6:1 lett. Cser Beni, Árisz és
O. Marci 1-1 gólt szerzett, míg nagy örömömre Sója végre az utóbbi hetek gyengélkedése után szenzációs játékot nyújtott és nem utolsó sorban rúgott 3 gólt. A mérkőzésen megmutattuk ki a jobb csapat, jól, szervezetten és veszélyesen játszottunk, akár kétszer ennyi gólt is rúghattunk volna.
Senkit nem tudnák kiemelni, de ha mégis kellene akkor Cserna Bálintot mondanám, akiről még játékos társai is megjegyezték, hogy nem látták még így futballozni.
Úgyhogy remek szombatot zártunk. 2022.11.19

Felnőtt

Kinizsi Vasutas TE 1-4 BMC
Felnőtt csapatunk a bajnokság 11. fordulójában a listavezetőhöz látogatott.
Nagyon elszántan és a mérkőzés súlyához felnőve, szervezetten léptünk pályára. Ennek eredményeképpen erős nyomás alá helyeztük ellenfelünket, ami szemmel láthatóan megzavarta őket. Dominálásunk következtében az első félidő közepén Németh Attila révén vezetést szereztünk. (0-1) Több szöglet és helyzet is kialakult, de ebben a félidőben nem tudtuk az előnyünket növelni.
A 2. félidő elején Rapaport András szöglettel felérő szabadrúgása után Beer Gyuri talált a hálóba. (0-2) Ez a gól nagyon megzavarta ellenfelünket, így pár perc múlva Németh Kornél is eredményes lett. (0-3) Ellenfelünk ekkor már hitehagyott együttes benyomását keltette, így ezután futószalagon gyártottuk a gólhelyzeteket. Sajnos ebből csak Czakó Bence fejes góljával tudtuk növelni előnyünket. A végén még ellenfelünk szerzett egy gólt, ami már csak szépségtapasz volt számukra.
Így, egy mérkőzés hátrányban, újból a 2. helyre léptünk fel a tabellán.

U11

Szerdán U11-es csapatunk az MTK Partneregyesületi Tornáján vett részt.
A rangos tornán rendkívül összeszedett játékot mutattunk. Az első mérkőzésen 2-0 arányban győztünk a Jászfényszaru VSE ellen. Góljainkat Szalay Marci és Bakó Bence szerezték. Bakó Bence gólját kiemelném, hiszen egy olyan támadásból született, amit az előtte való edzésen szinte "unalomig" gyakoroltunk. Remek indítás után Farkas Domi centerezett, Bakó Bence jó ütemben érkezett és a hálóba passzolt. A második mérkőzésen a Pécel SE-vel játszottunk, ahol végig magabiztosan, sok támadást vezettünk, ebből viszont Mészáros Marci révén csak egy gólt szereztünk, de ez elég volt a győzelemhez. A 3. mérkőzésen a Gödöllő csapatával találkoztunk (ők lettek a végső győztesek), 2-1-es vereséget szenvedtünk, de fordíthattunk volna, hiszen több veszélyes támadást is vezettünk, egy ízben a felső kapufát találtuk el. Gólszerzőnk Szalay Marci. A csoport záró mérkőzésén küzdelmes meccsen 0-0-ás döntetlent játszottunk a Dunakeszi ellen. Sajnos hiába szereztünk 7 pontot, csak harmadikak lettünk a csoportban, így az 5. helyért játszhattunk. A Budakalász csapata ellen, egy nagyon élvezetes meccsen, többszöri hátrányból egyenlítettünk, így a végeredmény 3-3 lett, Mészáros Marci mesterhármasával. A büntetőpárbajban ellenfelünk jobban koncentrált, így 6-ok lettünk.
Gratulálok a csapatnak, büszke vagyok rájuk, mert nagyon összeszedett játékot produkáltak.

U11

Szombaton az idei utolsó Bozsik Tornán voltunk U11-es korosztályunkkal.
3 vegyes csapattal álltunk ki, ezért különösen örömteli a szereplés. Nagyon sok egyéni jó teljesítmény és érett csapatjáték jellemezte mindegyik pályáralépő együttesünket. A legjobb játékosok okleveleit Orbán Roli érett védőmunkájáért, Kovács-Orstein Áron (Skorpió) szép góljaiért, Muskó Olivér fáradhatatlan játékáért kapta.

U7

U7-es csapatunk rendkívül jó játékkal, szemkápráztató támadásokkal vétette magát észre a Bozsik Tornán. A most debütáló Nayof Mateo nagyon jól illeszkedett a Régeny Dávid és Berzi Simon fémjelezte csapatba. Minden mérkőzésüket megnyerték, csak a Funino mérkőzésük (3 vs 4) lett döntetlen. A Barca Academy elleni mérkőzésünkről Régeny Mátyás jóvoltából remek videófelvétel is készült, melyet külön bejegyzésben töltünk fel. Ezen látjuk a BMC-s fiúk kiváló összjátékait.
Az oklevelet Régeny Dávid kapta. Gratulálunk mindenkinek!

U9

Az U9-es tornán 3 csapattal álltunk ki, ami nagy büszkeség egyesületünk számára.
Mindhárom csapatnál láttunk kiváló megmozdulásokat, jó egyéni teljesítményeket.
Több játékos, Dávid Liam Zalán, Szabó Samu, Zempléni Balázs, Szarvas Levi és Fücsök Noémi idén ezen a tornán debütáltak.
Nagyon jó kis délelőttünk volt. Az okleveleket Tornyai Noé, Kovács-Inhof Csani és Polczer Léni kapta. Gratulálunk nekik is!

Felnőtt

BMC 11-2 AC Villám
Felnőtt csapatunk hazai pályán fogadta a bajnokság sereghajtóját, tehát kötelező volt a győzelem. Az első pillanattól kezünkbe vettük a kezdeményezést. Nagyobb futóteljesítményünkkel, letámadásos taktikánkkal próbáltuk az ellenfelet hibázásra kényszeríteni. Ennek eredményeképpen már a 8. percben megszereztük a vezetést, amit a 11. percben meg is dupláztunk. Az első játékrészben még sok helyzetet alakítottunk ki, és szöglet után, egyéni akcióból valamint beadásból is sikerült kapuba találnunk. Az első félidő így 5-0-ás vezetésünkkel zárult.
A 2. félidőben több új játékos lépett a pályára csapatunkban, és ha lehet, még fokoztuk a tempót. Itt is sorozatban szereztük a gólokat, de közben két alkalommal is hiba csúszott a védekezésünkbe. Összességében könnyű győzelmet arattunk 11-2 arányban, ami az elmúlt hetek után, önbizalmat adhat csapatunknak a jövő heti rangadó előtt, amikor az éllovashoz látogatunk.
Gólszerzők: Beer György 3, Németh Attila 3, Németh Kornél 2, Varjú Dániel, Bartos Márk, Czakó Bence

U9

MTK Partneregyesületi Tornáján vettünk részt U9-es korosztályunkkal.
A Tornyai Noé, Bobák Robi, Zárai Ádám, Kovács-Inhof Csanád, Mészáros Eszti, Berzi Jonatán és Polczer Léni alkotta csapatunk öt mérkőzést játszott. A Balassagyarmat elleni első meccsen Bobák Robi mesterhármasával és Mészáros Eszti góljával 4-0-ra nyertünk. A 2. mérkőzésen 1-0-ra győztünk, majd egy sajnálatos vereség következett a Dunakeszi csapatától. Nagyon szoros, jó meccset játszottunk viszont az MTK-val, amit végül is ellenfelünk nyert meg 3-2 arányban. Így végül a 7. helyért játszhattunk a Pápa csapatával, ahol 0-0-ás végeredmény után, büntetőkkel jobbnak bizonyultunk. Kovács-Inhof Csani, Mészáros Eszti és Zárai Ádám (Bungyurka) is magabiztosan értékesítette büntetőjét, míg kapusunk, Tornyai Noé, bravúrral kivédett egyet.
Gratulálunk a jól szereplő csapatnak!

U11

Hétvégén jutott örömből és ürömből egyaránt.
Az örömöt a Bozsik Tornán U9-es csapataink remek szereplése szolgáltatta.
Az erősebb csoportban pályára lépő csapatunk jobbnál-jobb egyéni teljesítményekkel és szebbnél-szebb támadásokkal kápráztatta el a szülőket és a szakmai stábot is. Öröm volt látni, ahogy a fiúk kisegítették egymást, és az edzésen hetek óta gyakorolt elemeket is többször viszontláttuk. Minden mérkőzésen ellenfelük fölé nőttek és 100%-os teljesítménnyel végeztünk. Bár a csapat összes játékosa megkaphatta volna, végül Orbán Rolié lett az oklevél.
Másik csapatunk szintén jó teljesítményt nyújtott, két vereség, két győzelem lett a mérleg. Külön öröm, hogy a kapuban Mészáros Gábor személyében újoncot avattunk, aki az egyik mérkőzésen büntetőt hárított. Ezen a napon a csapat legjobbja a rendkívül agilis és gólerős Németh Lőrinc lett.
Ezekkel a nagyszerű teljesítményekkel ünnepeltük két születésnaposunkat, Davis Áront és Németh Lőrincet.

Felnőtt

La Strada 4-1 BMC
Felnőtt csapatunk a 3. helyen álló La Strada csapatához látogatott, ahol a tét, a 2. hely sorsa volt.
Ellenfelünk gyors vezetést szerzett, amit nem sokkal később meg tudott duplázni. Sajnos rossz felfogásban és nagyon pontatlanul játszott csapatunk, és ezt még tetőzte középhátvédünk, Hámori Róbert sérülése is. Még a félidő lefújása előtt sikerült szépítenünk, a remekül kilépő Németh Kornél lövését a kapus még hárította, de a kipattanó labdát Kerekes Dániel gólra váltotta.
A szünetben próbáltunk rendet tenni a fejekben, és felhívni a csapat figyelmét a nagyobb koncentráltságra, ami sajnos nem sikerült, hiszen egy perccel a második félidő kezdése után, megkaptuk a harmadik gólt is. Ezután leginkább mezőnyjáték folyt, majd a lefújás előtt 5 perccel ellenfelünk beállította a 4-1-es végeredményt.
Összességében egy nagyon gyenge játékot produkált csapatunk, így teljesen megérdemelt a vereség.